November 18, 2017

Over ICansultancy

ICansultancy is een gezamenlijk project van de studieverenigingen FAECTOR, FSR en In Duplo. Het doel van de organisatie is om studenten in contact te brengen met vooraanstaande consultancy bedrijven, in combinatie met een inspirerend dagprogramma. Dit jaar vindt op 6 en 7 maart het evenement Consultancy Landscape plaats voor zowel vrouwelijke als mannelijke studenten. De vijfde editie van de ICansultancy – Women Consultancy Day  zal plaatsvinden op 26 en 27 januari 2023. Dit evenement is in samenwerking met BCG, Bain & Company, Roland Berger, Strategy&, McKinsey en OC&C Strategy Consultants.

Consultancy Landscape

Ben jij als student geïnteresseerd in consultancy of wil jij je oriënteren binnen het gebied van consultancy? Meld je dan nu aan voor Consultancy Landscape op dinsdag 7 maart!

Op dinsdag 7 maart krijg jij de kans om een kijkje te nemen in het leven van de consultants van Bluefield, IG&H, en SeederDeBoer

Tijdens dit evenement in Dudok in Het Park in Rotterdam, word je uitgedaagd om te ervaren hoe het is om als consultant te werken. Dit gebeurt door middel van workshops, trainingen en cases gegeven door verschillende consultancy partijen. Daarnaast heb je genoeg tijd om al je vragen te stellen tijdens de lunch, borrel, of het diner.

Zit jij in je derde jaar van je bachelor of ben jij al een masterstudent? Meld je dan nu aan voor dit unieke evenement voor 19 februari 23:59!

aanmeld formulier Consultancy Landscape 2023

Women Consultancy Days

Ben je een vrouw en geïnteresseerd in strategy consultancy? Jaarlijks organiseert ICansultancy de Women Consultancy Days. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid waardoor je op donderdag 26 en vrijdag 27 januari 2023 kennis kan maken met zes vooraanstaande strategy consultants.

Door middel van een tweedaags evenement word jij als student uitgedaagd een kijkje te nemen in de wereld van de strategy consulting door middel van trainingen, cases, workshops en presentaties. Eveneens is er gedurende deze dagen genoeg ruimte om tijdens informele activiteiten in contact te komen met de strategy consultants.

Voor dit evenement is ICansultancy op zoek naar vrouwelijke ambitieuze Nederlands sprekende derdejaars Bachelor-, Pre-Master- of Masterstudenten! Val jij in deze doelgroep en heb je interesse in strategy consulting? Meld je dan aan voor zondag 15 januari 23:59!