November 18, 2017

ICansultancy

ICansultancy is een gezamenlijk project van de studieverenigingen FAECTOR, FSR en In Duplo. Het doel van de organisatie is om studenten in contact te brengen met vooraanstaande strategy consultancy bedrijven, in combinatie met een inspirerend dagprogramma. Dit jaar vindt op 6 en 7 maart het evenement Consultancy Landscape plaats voor zowel vrouwelijke als mannelijke studenten. De vijfde editie van de ICansultancy – Women Consultancy Day zal plaatsvinden op 19 en 20 januari 2023. Dit evenement is in samenwerking met BCG, Bain & Company, Roland Berger, Strategy&, McKinsey en OC&C Strategy Consultants.

Consultancy Landscape

Mannen en vrouwen geïnteresseerd in consultancy opgelet! Op maandag 6 en dinsdag 7 maart daagt Consultancy Landscape jou als student uit een kijkje te nemen in de wereld van consultancy. Maak kennis met 3 verschillende kantoren door middel van presentaties, een case, een training en afsluitend een diner. Overdag is er genoeg ruimte om tijdens informele activiteiten in contact te komen met de strategy en data/IT consultants. Het evenement zal op een locatie in Rotterdam plaatsvinden welke op een later moment wordt onthuld.


Voor dit evenement is ICansultancy op zoek naar ambitieuze Nederlands sprekende derdejaars Bachelor-, Pre-Master- of Masterstudenten! Val jij in deze doelgroep en heb je interesse in strategy consultancy? Meld je dan aan voor 12 februari via de website!

 

Women Consultancy Days

Ben je een vrouw en geïnteresseerd in strategy consultancy? Jaarlijks organiseert ICansultancy de Women Consultancy Days. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid waardoor je op donderdag 19 en vrijdag 20 januari 2023 kennis kan maken met zes vooraanstaande strategy consultants.

Door middel van een tweedaags evenement word jij als student uitgedaagd een kijkje te nemen in de wereld van de strategy consulting door middel van trainingen, cases, workshops en presentaties. Eveneens is er gedurende deze dagen genoeg ruimte om tijdens informele activiteiten in contact te komen met de strategy consultants.

Voor dit evenement is ICansultancy op zoek naar vrouwelijke ambitieuze Nederlands sprekende derdejaars Bachelor-, Pre-Master- of Masterstudenten! Val jij in deze doelgroep en heb je interesse in strategy consulting? Meld je dan aan vanaf maandag 5 december!