November 18, 2017

ICansultancy

ICansultancy is een gezamenlijk project van de studieverenigingen FAECTOR, FSR en In Duplo. Het doel van het evenement is om studenten in contact te brengen met vooraanstaande strategy consultancy bedrijven, in combinatie met een inspirerend dagprogramma. De vierde editie van de ICansultancy – Women Consultancy Day  zal plaatsvinden op 20, 21 en 28 januari 2022. Dit evenement is in samenwerking met BCG, Bain & Company, Roland Berger,Strategy&, McKinsey en OC&C Strategy Consultants.

Women Consultancy Days

Ben je een vrouw en geïnteresseerd in strategy consultancy? Jaarlijks organiseert ICansultancy de Women Consultancy Days. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid waardoor je op donderdag 20, vrijdag 21 en vrijdag 28 januari 2022 kennis kan maken met zes vooraanstaande strategy consultants.

Door middel van een driedaags evenement word jij als student uitgedaagd een kijkje te nemen in de wereld van de strategy consultant door middel van trainingen, cases, workshops en presentaties. Eveneens is er gedurende deze dagen genoeg ruimte om tijdens informele activiteiten in contact te komen met de strategy consultants.

Voor dit evenement is ICansultancy op zoek naar vrouwelijke ambitieuze Nederlands sprekende derdejaars Bachelor-, Pre-Master- of Masterstudenten! Val jij in deze doelgroep en heb je interesse in strategy consultancy? Meld je dan aan vanaf maandag 6 december!

De aanmeldingen voor de Women Consultancy Days zullen op maandag 6 december om 12:00 openen. Je kan je dan aanmelden via de link op de website en social media.

Meld je aan vóór 4 januari 23:59 uur!