November 18, 2017

Consultancy Landscape

Om je aan te melden voor Consultancy Landscape dien je je CV te uploaden via het Aanmeldformulier Consultancy Landscape 2023

De deadline om je aan te melden is 19 februari 23:59.

Consultancy Landscape

LET OP: er is een wijziging in het programma, waardoor alle partners enkel aanwezig zullen zijn op 7 maart. De dag zal afgesloten worden met een driegangendiner met een van de partners.

Ben jij als student geïnteresseerd in consultancy of wil jij je oriënteren binnen het gebied van consultancy? Meld je dan nu aan voor Consultancy Landscape op dinsdag 7 maart!

Op dinsdag 7 maart krijg jij de kans om een kijkje te nemen in het leven van de consultants van Bluefield, IG&H, en SeederDeBoer

Tijdens dit evenement in Dudok in Het Park in Rotterdam, word je uitgedaagd om te ervaren hoe het is om als consultant te werken. Dit gebeurt door middel van workshops, trainingen en cases gegeven door verschillende consultancy partijen. Daarnaast heb je genoeg tijd om al je vragen te stellen tijdens de lunch, borrel, of het diner.

Zit jij in je derde jaar van je bachelor of ben jij al een masterstudent? Meld je dan nu aan voor dit unieke evenement voor 19 februari 23:59!