December 1, 2021

McKinsey & Company

McKinsey & Company
McKinsey & Company is een internationaal management consulting kantoor. Bij McKinsey bedenk je manieren om grote veranderingen mogelijk te maken. Voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profits. Je houdt je bezig met de overgang naar duurzame technologieën, economische transities, overnames, de toekomst van het onderwijs, gezondheidszorg of de financiële sector. Maar ook met alle andere thema’s waar je als adviseur over geraadpleegd wordt.

Wie zoeken we?
Wij zoeken exceptionele talent, ongeacht studieachtergrond. Onze consultants komen uit alle richtingen, van geschiedenis tot natuurkunde, van bouwkunde tot politicologie.

Succesvolle kandidaten onderscheiden zich doordat zij uitstekende studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. Het zijn teamspelers met een uitzonderlijk probleemoplossend vermogen en de drive om resultaten neer te zetten.

Doe het samen
Welke uitdaging je ook tegenkomt, je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag één ben je volwaardig lid van een team van bijzondere collega’s. Ons kantoor kent een cultuur van elkaar vooruithelpen en coachen. Groei is meer dan het aanleren van kennis en vaardigheden. Je kunt daarom je werk zo indelen dat er ruimte blijft voor de mensen en interesses die voor jou belangrijk zijn.

Hoe kan je McKinsey leren kennen?
Wij organiseren veel campus events, inhouse events en onze grote Business Courses. Kijk op https://www.mckinsey.com/nl/careers/upcoming-events om hier meer over te leren.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij McKinsey & Company stage te lopen. Tijdens je stage kan je als Fellow Intern mee te lopen met een project en samen met een team van consultants werken.

 

McKinsey & Company zal op 1 februari een ochtendcase geven, met aansluitend een lunch.