February 2, 2024

Programma

Op dinsdag 12 en woensdag 13 maart krijg jij de kans om een kijkje te nemen in het leven van verschillende consultants. Tijdens dit evenement in Dudok in Het Park in Rotterdam, word je uitgedaagd om te ervaren hoe het is om als consultant te werken. Dit gebeurt door middel van workshops, trainingen en cases gegeven door verschillende consultancy partijen. Daarnaast heb je genoeg tijd om al je vragen te stellen tijdens de lunch, borrel, of het diner.

Je kunt je aanmelden voor een losse dag, of natuurlijk voor beide dagen!

 

12 maart

Stap in de wereld van managementconsultancy op onze aankomende Managing Consultancy Dag, in samenwerking met Simon Kucher en IG&H. Ontdek de strategieën en inzichten die deze toonaangevende consultancybureaus hebben gevormd en krijg een dieper begrip van de sleutelrol die managementconsultants spelen in het vormgeven van zakelijk succes.

Tijdens dit evenement krijg je de kans om inzicht te krijgen in de dagelijkse uitdagingen waarmee consultants worden geconfronteerd en de innovatieve oplossingen die zij bieden aan hun klanten. Ontmoet consultants, hoor hun verhalen en ontdek hoe zij organisaties helpen groeien en excelleren.

Deze dag biedt een unieke gelegenheid om te netwerken met ervaren consultants, deel te nemen aan boeiende gesprekken en jouw begrip van managementconsultancy te verdiepen. Meld je aan en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het vormgeven van de toekomst van organisaties als managementconsultant! We kijken ernaar uit om samen de wereld van consultancy te verkennen.

 

13 maart

Ontdek de wereld van data-driven consultancy tijdens ons aankomende carrière-evenement! Kom in contact met experts van de vooraanstaande bedrijven Metyis en ITDS, en krijg de kans om hun ervaringen te horen en meer te weten te komen over het vak.

Tijdens dit evenement zul je de gelegenheid krijgen om aan de hand van praktijkcases inzicht te krijgen in de dagelijkse uitdagingen en oplossingen binnen de data-driven consultancy. Het is een unieke kans om te leren van professionals in een informele setting, waarbij je de ruimte hebt om vragen te stellen en waardevolle connecties op te bouwen.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of nog wat meer aan het oriënteren bent, dit evenement biedt een waardevolle mogelijkheid om meer te weten te komen over de wereld van data-driven consulting. Meld je aan en ontdek hoe je jouw analytische vaardigheden kunt aanscherpen en welke kansen dit boeiende vakgebied voor jou in petto heeft.